tisdag 9 december 2008

Tur att Swift är död, för nu tar jag hans idé.

Ett anspråkslöst förslag
- Hur västeuropéerna ska få en slutgiltig lösning på u-landsproblemet.

Som folk känner till, är ett av de smärre problemen här i världen de fattiga människorna i afrika och asien, vars länder exporterar mat till oss, vilket leder till de fattiga människornas svält, läs; deras mat tar slut. Detta är även en fråga som leder till mycket bekymmer när man diskuterar det med vänsteraktivister och frälsningsarmén, då de vill ha en empatisk lösning på detta besvärande problem. 

Nåväl, eftersom att vi i fråga redan tar död på människorna där borta, så tycker jag vi nu kan ta steget lite längre, en så att säga lite mer civiliserad lösning, och helt enkelt börja utfodra dem med varandra istället. Ett exempel på hur detta kan genomföras, är att var femte människa tas ut som foder och slaktas, så att de andra kan arbeta på risfälten och sockerbetsåkrarna. Med andra ord kan de fortsätta producera-exportera och samtidigt slippa svälta ihjäl. 

Eftersom att de inte längre svälter kan vi dessutom stänga gränserna helt och hållet, eftersom att ingen längre kommer ha något behov av att fly. På så sätt kan vi även behålla vår kultur obefläckad och civiliserad, så att amerikanerna fortfarande vill komma hit på semester för att spendera pengar och på så sätt fortsätta producera sexistiska filmer. 

Med andra ord kommer ekonomin rulla på som aldrig förr, aldrig mer någon arbetslöshet eller lågkonjunktur!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Åh.. du är för uppenbar.. du skulle bara kallat inlägget för "A Swift solution" så vi pretentiösa kvasiintellektuella fått känna oss speciella när vi vetat att vi och bara vi hade förstått kopplingen ;)

Laxs sa...

äsch då! folket i dagens samhälle är alldeles för godtrogna, jag vill inte bli jagad av lynchmobben Vänsterextremisterna som jagar mig med högafflar och facklor :P.