torsdag 18 december 2008

Rättsväsendet Sverige

Petter jobbar på ett dagis. En av hans arbetskollegor gillar honom inget vidare, och säger en dag på morgonfikat (när Petter inte jobbar) att;
 "visst är det konstigt att Petter ofta går ut och leker med barnen utan någon annan i personalen?"
Dagisfröknarna tvekar men nickar sedan lite instämmande och svarar;
"ja, nu när du säger det, så är det ju lite underligt. Vi får hålla koll på honom". 

Dagarna går, och sedan, en dag, så ser de hur ett av barnen frågar "Petter ska vi leka i snön?".

Det vill Petter så de går ut och leker, på fel sida av dagiset där snöhögarna är störst, och väldigt avskilt från andras insyn.

Nu är det alltså, bevisat, att Petter är pedofil! Han blir avstängd tills vidare, medan utredningen pågår. De enda vittnena är de två dagisfröknarna, vars vittnesmål lyder "ja, men han gick ju med den lilla flickan dit där ingen ser!" 

Givetvis skulle detta i vanliga fall aldrig accepteras, men när det handlar om trav, så är vi ju alla djurplågare (yep, idag fick slurken sig 30 piskrapp med longerpisken.. eller oj.. den var ju översnöad ja), så därför är Åke Svanstedt avstängd, misstänkt för att använda grisfösare på några av sina hästar. 

Jag säger inget huruvida det är sant eller inte, men varför har inte dessa vittnen framträtt tidigare isåfall, istället för att så lägligt sitta anonymt och kasta skit i ett vinklat, oseriöst program? 

Inga kommentarer: