måndag 29 december 2008

Fotbollsplaner kan fucka opp


Jag undrar varför ingen som inte sysslade med "riktig" sport som herrfotboll, herrinnebandy och herrishockey fick högre betyg än G- på högstadiet. Ridning är ju ingen sport, det är fjollerier, för svagsinta, kvinnor och bögar. Precis som cigaretter.

Något jag tycker är vansinnigt idiotiskt, är att, observera att detta är helt hypotetiskt, om "multiarenan" på pitholm skulle bli av, så skulle det byggas en förbannad fotbollsplan där. Varför liksom?! Det finns ju för helvete en fotbollsplan vid varje jävla korsning/rondell i hela piteå. Visst, jag förstår. Fotboll är en riktig sport. Den får inte ha någon konkurrans, eftersom att det är Sporternas Sport. Ryggdunkar och sneglande ögon i omklädningsrummet, kukmätartävlingar, svettiga manskroppar i en hög, jo jo, man förstår ju varför det heter "herrfotboll".

Visst är det intressant att det avsätts en massa pengar till sådana sporter? De får hundratusentals miljoner kronor avsatta till jippon, arenor och allt möjligt, medan det tar tio år för ridklubben att ens få någon miljon till att sanera ett fallfärdigt gammalt slarvbygge där man ibland tror att golvet ska rasa ner på en för att det knakar i bjälkarna.  När ridklubben väl får en chans att få en helt ny anläggning, ja, då ska fotbollsherrarna dit också. Annars är det inte rättvist.

Hahaha fyfan vad bitter jag verkar, dock det lite roligt att allt är sant! MEN eftersom att piteås entreprenörer är för veka för att göra något ordentligt så får sca:s spillvärme rinna ut i havet istället, bygg ett (en?) tältfotbollsplan för vinterbruk istället. 

Vet inte ens vad min poäng är. Jo, kanske att piteå är en lika könsdiskriminerande kommun som alla andra stockholmsförorter.. eller något.



Inga kommentarer: