torsdag 20 november 2008

Lista på sånt som ÄCKLAR MIG (personangrepp is the shit)

Varning för personangrepp och andra påhopp, läs inte om du är ett empatilöst äckel eller liknande.

1: Lärare och andra som arbetar med människor som säger till eleverna som pratar tyst och inte har ett behov av att hävda sig med att skrika ut sina kunskaper över hela klassrummet, att de ska "bossa upp sig", helst när alla andra hör. Såna lärare kan dra åt helvete, eller åtminstone byta till ett jobb som går ut på att förnedra människor, typ som handläggare på försäkringskassan kanske. Finns inte tillräckligt elaka ord för att uttrycka mitt förakt för sådana personer, fy fan.

2: Storföretag som sparkar ut flera tusen anställda på bar backe, medan de i toppen får ut en årslön på flera miljoner kronor. En lynchmobb bör ta hand om dem så jag inte behöver höra talas om det mer sedan, de kan gärna få en lika oempatisk död som deras ego.

3: Politiker som säger "alla ska jobba, det finns jobb till alla". Jasså, vart då? Som barnflicka hos någon rik jävla barnfamilj i någon förbannad helvets förort? Isåfall kan ju Anders Borg eller vad fan han heter ta och skaffa sig ett jobb som det istället för att vara så jävla dum i huvudet offentligt! 

4: Folk som kör på djur med bilen och inte stannar för att förkorta deras lidande! De borde få smaka på sin egen medicin! FY FAN! 

För att åtminstone komma med något positivt i världen av misär:
Tracy Chapman är sjukt bra!
Marabou mjölkchoklad är sjukt gott! 
Man kan ju alltid lura psykologerna och få stilnoct utskrivet för att härda ut! (observera ironin, ett blogginlägg om psykologerna är på idéstadiet)

(ursäkta en bitter blogg)

(eller nej. jag tänker fan inte be om ursäkt!)


Inga kommentarer: