tisdag 28 april 2009

FK = Total inkompetens

I början av mars traskade vi iväg till FK, för att söka bostadstillägg, lämnade in alla uppgifter. Några veckor senare visade det sig att de tappat bort delar av våra uppgifter, så var tvungna att skicka in det på nytt. Gott och väl, efter det kom ett nytt brev, där det stod att jag var tvungen att lämna några fler uppgifter, trots att vi trodde att vi redan gjort det. Vi ringde dit, och de försäkrade oss om att vi inte behövde komplettera någonting. Ännu fler veckor senare kommer det ÄNDÅ ett kravbrev på uppgifter, samma som vi blivit informerade innan om att vi inte behövde lämna in. 

Samtidigt i all denna förvirring, blir vi upplysta om att vi ska bli återbetalningsskyldiga för ett bostadstillägg vi hade trekvarts år innan, TROTS att vi direkt informerade FK när vi inte längre var berättigade till bostadstillägg. Vi ringde även då dit och frågade (på den tiden det var aktuellt), och neeej då, inga problem alls! Vi skulle inte behöva betala tillbaka något. Dessutom är de skyldiga frugan pengar för en kurs, vilken hon betalade 3 månader sedan, fortfarande inte en skymt av dessa pengar. Jag tipsade henne om att skicka en faktura till dem, problemet är ju att det kostar, och sånt går fan inte när man inte har några pengar.

Detta har vi alltså pysslat med de senaste månaderna, och till råga på allt så är deras jävla inscanningstjosan försenat, så besluten drar ut på tiden som fan (två veckor). 

Vad är det för helvetes jävla kukskallar till klåpare som jobbar på den där helvetes myndigheten? Lång handläggningstid, fine, det klandrar jag ingen för eftersom att det har skett stora "besparingar", med andra ord inte personalens fel, men allt det andra är ju lite svårare att skylla bort, det går ju fan inte att ta någonting de säger på allvar. 

Idioter! En anmälning till JO kommer fan snart som ett brev på posten (hahhah vilken humor), för det här är fan inte acceptabelt...


Inga kommentarer: