fredag 3 april 2009

FAN, nu kan jag inte stjäla längre...

Sedan ipred trädde i kraft har internettrafiken mer än halverats.  De stackars internetleveratörerna är oroliga, men resten av etablissemanget jublar. Nu kommer tjuvarna få sitt straff, för fildelning är STÖLD och allt annat är fel.

Åtminstone sägs det så. Vad dessa övermänniskor verkar glömma bort (eller snarare ignorera) i sammanhanget, är att samhället till stor del består av Marknaden. Det folk inte vill ha, försvinner. Varför gäller inte denna regel för skivbolagen etc? 

Vanligt folk finner det inte acceptabelt att en film som har premiär i februari i USA, kommer ut på bio i Sverige ett halvår efteråt, och ännu längre framöver som hyr och köpfilm. Vanligt folk anser det inte vara värt att betala hutlösa priser för en klumpig och omodern cdskiva, som i vissa fall inte går att spela på datorn, för att pengarna ska stoppas i skivbolagens ficka. Vanligt folk har hört talas om, till skillnad från övermänniskorna, att vi lever på 2000-talet, inte 1984. 

Det handlar inte om stöld, det handlar om att skiv och filmbolagen tillhandahåller produkter ingen jävel vill ha. Vad är de rädda för? Om nu de förlorar så enorma intäkter pga fildelning, varför tjänar de isåfall multum? Nåväl, det är ju så att mycket vill ha mer... Se bara på våra politiker. 

Lets face it, 90-talet är så jävla passé. Så länge inte skiv och filmbolagen gör sina produktioner lättillgängliga för allmänheten, kommer fildelningen fortsätta. Det är ett faktum. 

LÅT SAMHÄLLET VARA FRITT, ELLER BEKÄNN ATT NI VILL ONANERA NÄR NI HÖR ORDET SOVJET.

fuckers.




1 kommentar:

Anonym sa...

Lysande! Framförallt avslutningen.