lördag 20 september 2008

Vänstern gräver sin egen grav.

Generellt sett, finns det två typer av socialister. Den ena är fredlig, debatterar gärna och är insatt. Den andra typen beter sig som dessa huliganer, som misshandlar allt som rör sig, glorifierar våld med argumentet "kampen går vidare" eller liknande klyscha. Dessa människor verkar sällan tänka längre än näsan räcker.

Om vilka får man då höra talas om i media? Jo, givetvis vänsterextremisterna. Den patetiska avarten som får mig att må illa, och givetvis leder det till konstant smutskastning av hela vänstern. Ingen vettig person vill slå sig samman med dessa idioter, som anser sig ha rätten att ta lagen i sina egna händer för att det inte passar dem. 

Hur ska dessa våldsverkare kunna bygga upp ett fredligt, socialistiskt samhälle, det undrar jag verkligen. Jag skulle kunna sätta min högra hand, på att om dessa fick bestämma, så skulle ett samhälle likt sovjet, eller liknande, skapas, och det är inget jag vill befatta mig med. 

Dessa människor säger att våldet är befogat på grund av oppositionen. De verkar inte fatta att opposition alltid kommer finnas, även i en socialistisk stat. Hur ska de hantera denna opposition?

Inte konstigt att alla tror att vänstern verkar för kvästa åsikter och våld mot oliktänkande, när dessa människor får bestämma, det är ju precis det de orsakar. Skrämmande, och tur att inte världen är redo för någon revolution än. 


3 kommentarer:

arlington sa...

jag tycker man ska få använda våld. HA! beat those asswipes! jävla naziskum förtjänar allt de får! ^^ och jag ska ta över världen och där ska alla vara snälla och rara eller få spö! :D

Anonym sa...

Skaffa ett jobb och bidra istället för att punda runt och leka världsfrälsare.
Men för böveln. Själv var jag väl inte bättre när vi stod på barrikaderna 1968... men vi frälste i alla fall världen utan att kasta gatsten!

Laxs sa...

kan ju hålla med om att en oförståndig ungdom som jag ska hålla käften om mina åsikter, sådana har jag ju ingen rätt till.

ska jag vara ärlig så förstår jag inte ens kommentaren? ja just ja, jag är för ung för att förstå sådant. alla födda före 1950 däremot, de kan man lita på!