lördag 13 september 2008

Låt jägarna jaga ifred!

Jag har börjat få nog av alla veganer, blödiga ungdomar och moralsvenssons. 

Nu sist läste jag om en snubbe som skjutit en björn, helt enligt regelboken. Han råkade på den bara några meter ifrån, och den dog omedelbart. Han är nog jävligt glad att han hade med sig geväret. 

Direkt börjar folk gnälla om hur vidriga jägare är, helt utan moral som mördar för sitt eget höga nöjes skull. Alla vet ju att jägare har noll respekt för djur, njuter av att se dem ligga i en enda blodig klump på marken. Helst vill de skjuta allt som rör sig där ute i skogen. Till råga på allt så är den här snubben så oansvarig att han har med sig ett BARN med på jakten.. Nej, barn hör hemma på dagis. Usch och fy.

Alla tycker såå synd om björnen som om den vore något slags keldjur. Vad har björnen nånsin gjort människan för ont? *snyft*, stackas stakkas lille bummelibjörn. Orden "Låt de vilda djuren leva!" skallar genom bloggosfären. Låt älgarna föröka sig hejvilt. Vem bryr sig om de äter upp nysådd skog för flera miljoner kronor för att sluta med 3 brutna ben och krossade inälvor på någon motorväg, där de måste ligga och vänta på att någon barmhärtigt ska låta dem dö. Och ptja, bor man inne i stan så slipper man ju alla björnar som söker sig till människornas sopor etc, för att de har brist på mat. 

Nej usch, jägare är ett vidrigt släkte. Varför ska de mörda de stackars djuren, när man kan köpa kött på ica istället?
 

2 kommentarer:

llina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
llina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.