fredag 13 mars 2009

Sahlin, symbol för sossarnas undergång

Socialdemokraterna verkar långsamt vittra sönder inifrån. Allt fler sossar vill att Sahlin ska avgå eftersom att hon gör mer skada än nytta för partiet, och det verkar inte längre finnas något hopp om socialdemokratiskt styre i nästa val. 

Själv förstår jag inte varför Mona bara byter parti så att hon hamnar rätt istället. Gå till Alliansen, så kommer du bli socialt accepterad igen! Det är ju ingen nyhet att (s) de senaste 30 åren verkat för en allt mer borgerlig politik, vilket många verkar ha svårt att begripa. Med jämna mellanrum vinner de borgerliga makten, för att genomföra sin politik, och när (s) vinner tillbaka ledningen så gör de inte det minsta för att ändra tillbaka. Se bara på a-kassan.

Dessutom är det ju det här med att Mona Sahlin har en fitta. Det gör att hon är mindre lämpad som ledare för socialdemokraterna, så är det ju bara. Jag garanterar att om en man gjort samma klavertramp som hon gjort, skulle protesterna inte bli lika starka, om det nu skulle bli några. Då skulle det ryggdunkas och säga "jävlar vad bra gjort, att du ville utesluta vp från vårat samarbete. De där jävla kommunisterna". 

Det får ju inte förglömmas att (s) för ett 20tal (?eller nåt) år sedan drev häxjakt på kommunister som uteslöts ur partiet. Det passade sig ju inte med protester när smygborgerlig politik skulle genomföras. 

Hursomhelst, finns inte socialdemokraterna kvar. Socialdemokrati är ju ett skämt, för övrigt, det syns ju tydligt när man bara läser tidningen. Det enda som hoppar ur en sosses mun är kommentaren "vi vet att vi har gjort misstag tidigare men ni har fel!"´

Jag vet inte riktigt vad jag vill få sagt med det här blogginlägget... Go alliansen 2012!! Eller när nu valet är. 

(Det kan bara sluta på två sätt: borgerlig regering eller revolution. sossarna har spelat ut sitt syfte)

Inga kommentarer: