söndag 15 mars 2009

DÖDSKNARK - värre än våldtäkt

Något som gör mig så in i helvete förbannad (jag blir ju så sällan arg) är alla jävla skattepengar som slösas bort på att gripa amatörpundare som köper lite tramadol eller ganja eller whatever. Det är så jävla meningslöst, vill folk ta droger pga olika syften så kommer de göra det, blir en sak förbjudet så kommer en ännu ohälsosammare produkt ta över, osv. För helvete, vad är värst, att någon röker cannabis eller att samma person röker någon "laglig" rökprodukt typ spice som ingen vet vad det innehåller... förutom det på innehållsförteckningen, givetvis. 

Men men, det är ju klart att så fort man röker lite cannabis så går det hål på lungorna, sen får man en psykos som varar i 5 år, har man otur så kommer ruset 5 månader efter man rökt när man kör bil så man kör in i en bergvägg och krasch pang bom DÖR. Hur skrattretande låter det inte? Märkligt vad folk tror på, bara för att man lärt sig det i skolan... I skolan lärde man sig även att Lenin var Stalins närmste man och att flickor ska vara lugna och snälla och hålla koll på pojkarna så de lyder. 

I samma veva så är det ingen jävel som lägger ner såna resurser på att gripa våldtäktsmän/kvinnor och annat pack, åtminstone så länge det hela inte får uppmärksamhet i media, men det är en annan historia...

Så sjukt idiotiskt att någon med några gram cannabis i rockfickan i allmänhet får värre straff än någon som förstört någons liv för alltid... fy fan, jävla storebrorssamhälle.

1 kommentar:

Navve sa...

håller med dig till fullo! Du borde hända med på smokefest!
http://www.facebook.com/group.php?gid=53559213866&ref=ts

Kram