fredag 20 mars 2009

Era jävla svennejävlar

Svenskar verkar i allmänhet vara ett otroligt motbjudande släkte, ena riktiga jävla fittor som man mest vill skjuta i skallen femtio gånger om med en uzi eller två. 

Och de allra vidrigaste människorna, det är de som går på SOCIALBIDRAG. Man törs knappt ta namnet i sin mun, på grund av den folkstormning som sker då. Läs bara här

Vad idioterna inte fattar är, att vi lever i ett samhälle som går ut på att konkurrera. Är man en dålig konkurrent, får man inget jobb, måste överleva på något sätt. Man kunde kanske klaga på socialbidragstagare ifall det var så att det fanns jobb åt varenda människa i sverige, men det är ju inte så. Vad i helvete ska de som inte får något jobb leva på? 

Sedan upprör sig folk på att människor med socialbidrag röker. Med andra ord slösar de bort folkets skattepengar! Eller? Varför är cigaretter så dyrt? Jo, jag tror nog att ni vet. Mer än halva kostnaden av cigaretterna är ju skatt, så varför gnäller folk? Samma undrar jag när folk ifrågasätter varför rökare som fått lungcancer ska få vård, de har ju betalat en större summa skatt genom att röka ett paket om dagen i femtio år. 

Är det verkligen så svårt att visa lite medmänsklighet? 

Är det så jävla svårt?

Varför börjar vi inte avliva alla parasiter, då slipper ni gnälla på att skattepengarna slösas bort. Skulle ni bli nöjda då? För det verkar ju inte hjälpa att gnälla på sossarna, eller för den delen, moderaterna.

Inga kommentarer: