tisdag 13 januari 2009

Konsten att straffa en pedofil

Har ju varit en del tal om det smått pinsamma gänget "Original Gangsters" på sistone, iom deras hackade internetdrogshop och onlinepedofil-lista (blev det där en felsyftning?). De ser sig själva som en hedersam organisation i ridderlig andra. De ska visa broderskap mot de sina, och att knulla någon annans fru/flickvän/älskarinna beläggs med stora straff. Som allmänt känt, kvinnor har ingen egen sexualitet.

However, de har ju onekligen höga tankar om sig själva, de där gangstrarna. Trots en del av de själva utför misshandel dit och utpressning dit, så anser de sig själva besitta rätten att sätta sig till lags över samhället och hänga ut folk. Om någon opponerar sig mot denna pedofillista? Ja, isåfall är de ju med i pedofillobbyn dem med. Jag frågar mig var gränsen går, för dessa moralens väktare? Vad kommer nästa lista handla om? 

Varför inte avskaffa hela rättsamhället och låta lynchmobbar ta hand om problemen istället. Döda allt som rör sig, skitsamma om de är oskyldiga eller inte. Ryktet går...

Eftersom jag ändå skrivit pk-blogg så kan jag ju tillägga i samma anda att pedofiler är jordens avskrap tillsammans med alla andra som anser sig ha rätten att med våld föra sig på en annan människa/djur psykiskt eller fysiskt, med andra ord är vissa *gangsters* inräknade. 

För att leka homolobby; att påstå att kastration vore en bra lösning för att få slut på problemet stödjer homolobbyns tes om det heteronormativa samhället där enbart penetration räknas... Skulle man inte kunna utnyttja någon sexuellt utan en fungerande kuk? Hur gör kvinnor isåfall? En sådan "lösning" skulle ju inte heller ta bort grundproblemet, personen skulle ju fortfarande känna begär.

Behandling är väl egentligen det ultimata, men om personen inte vill bli "frisk" (i brist på annat ord) är det väl egentligen bortkastad tid, och tid är pengar... Det ideala vore kanske hjärntvätt á la a Clockwork orange? (galet sevärd film! SE DEN!). Det är nog dock inte speciellt realistiskt att tro att något sådant är möjligt att åstadkomma, tyvärr, haha.

Jag kan krasst konstatera att nej, det är inte enkelt att komponera ihop straff åt (mest troligt) återgångsförbrytare, i hopp om att kunna rädda oskyldiga. Det är därför som offret alltid är ett offer, eftersom att denne får dra den tyngsta bördan, ofrivilligt. Jag undrar bara vad som skulle göra något bättre av att banka in skallen på förbrytarna, förmodligen vet dessa redan att det de gör är fel, men skiter i det eftersom att deras välbefinnande är viktigare, i annat fall är de psykiskt sjuka och bör definitivt behandlas.

Det är ganska frustrerande att fundera fram och tillbaka på vilket straff som faktiskt fungerar som avsett, utan att komma fram till något. Kanske är det så enkelt som att olika straff fungerar bra på olika människor. Så otroligt smart jag är. HIHI *FNIZZA*





6 kommentarer:

Unknown sa...

Pedofili är inte olagligt i Sverige. Sexuella övergrepp mot barn är däremot väldigt olagligt. Pedofili är en sexuell läggning precis som homofili eller heterofili. De allra flesta pedofiler våldtar inte barn. Precis som de alra flesta heterosexuella och homosexuella människor inte våldtar de som de attraheras av. Skillnaden är att realiseringen av böjelserna leder till ett förstört liv för någon. Något som förmodligen plågar självbehärskande pedofiler. Om man påstår att man kan "bota" pedofili så påstår man praktiskt taget att man kan bota alla sexuella avvikelser. Skulle inte det betyda att även homosexualitet är en sjukdom men att det är okej för att det inte skadar någon? Barn är dessutom väldigt lättmanipulerade och en vuxen är automatiskt i en auktoritiv position med barn. En vuxen person som utnyttjar en sån situation med en annan vuxen är "ett svin" medan en pedofil blir en våldtäktsman. Inte kan dom dra en tarzan till lite porr heller för det är också olagligt plus att det antagligen ger skuldkänslor bara att fantisera om det. Tur fan man inte är pedofil. Taskigt läge liksom. Sen angående kemisk kastrering så orsakar vissa former inte bara att kuken blir permanent slapp utan det tar även bort den sexuella driften. Något jag personligen skulle varit evigt tacksam för om jag hade varit pedofil. "Det är synd om pedofilerna" är alltså dagens icke-PK-mening.

Laxs sa...

Jag syftar givetvis på "pedofilförbrytarna", inte de som enbart lämnar det till en fantasi, man kan ju inte förbjuda vad folk tänker.

Med att "bota" förbrytarpedofilen menar jag att personen i fråga inte återfaller till att begå brott, som sagt, fantasier är inte olagliga. Finns väl någon undersökning som visar att det är bara vart tionde brott som den kriminelle fälls för, är pedofilen kapabel till att korsa gränsen en gång, så är denne säkerligen kapabel till det igen. Givetvis finns det undantag.

Angående kemisk kastrering, det tar bort den sexuella driften, men trots allt är det ett av människans "grundbehov", så även om den "köttsliga lusten" är borta, så finns tanken kvar, kan inte det i vissa fall vara tillräckligt? Vild spekulation bara, jag är inte så insatt, finns trevligare saker man kan läsa om :P

Finns det verkligen någon som tycker synd om förbrytarpedofiler förutom de själva? Givetvis kan det inte vara någon dans på rosor att vara född med en så opassande läggning, men tar man chansen att utnyttja en minderårig eller någon överhuvudtaget så har man förbrukat chansen för "förståelse" för länge sedan.

arlington sa...

tycker inte pedofili kan kallas 'läggning', då det är ett ensidigt (förövarens) förhållande till offret. Att inneha en 'läggning', dvs hetero, homo osv, innefattar ju relationer där båda är införstådda med avsikter och dylikt. Kan inte se detta med missfoster som utnyttjar vare sig människor eller djur.

Jävla äckelpedofiler och våldtäktsmän skulle våldtas med senap och torteras offentligt. :D

Unknown sa...

Jag förstod att du menade förbrytarna. Mitt inlägg var inte egentligen menat som kritik utan som vidare kåserande med inlägget som grund. Sen angående huruvida pedofili är en läggning vet jag inte. Har inte filosoferat i betydelsen av ordet "läggning" och använder mig därför inte av det ordet. Men pedofili är en form av sexuell attraktion/böjelse. För det krävs det iallafall ingen par-relation. Det finns människor som är sexuelt attraherade av meteriella ting också..

Laxs sa...

arlington: vars ska gränsen dras för vem som ska torteras offentligt? nästa gång blir det kanske du, jävla anarkafeministflata! ( ;) ). alla som inte passar in i mallen ska dö!

vanti: jo förstod nästan det, men kände att det var bäst att förtydliga det hela. Kanske det skulle säljas barn-dockor i naturlig storlek åt pedofilerna... eller nåt. Då skulle nöjesblaskorna få något smaskigt att skriva om.

arlington sa...

Ordet 'läggning' används dock i den första kommentaren, därav ifrågasättandet. Utöver det misstänker jag att folk som sätter på bilar inte direkt kan hänvisa till att inneha en befattad 'läggning' utan mest kan tillskrivas mental rubbning eller något annat icke informativt. Haha.

Laxs- jag ska ju faktiskt ta över världen, så det är jag som bestämmer, mwahahaha. ;0)