torsdag 8 januari 2009

Jag hatar det här landet

Yep, det gör jag. Det finns absolut ingenting positivt med Sverige. Allt går ut på att man ska roffa åt sig så mkt som möjligt, den som lyckas roffa åt sig minst är värdelös och patetisk, och parasiterar på andra. Handen på hjärtat, vem är det som sysslar mest med bidrag och skattesfusk? Är det 4barnsfamiljen i Rosengård eller är det rika blekfeta Hans-Göran på Scania som köper horor på sin semester? 

Allvarligt? 

Jag skrev ett blogginlägg för ett tag sen där jag filosoferade huruvida jag skulle rädda exempelvis F Reinfeldt eller annan med liknande åsikter, ifall jag hittade personen i en bilolycka. Minns inte vad jag kom fram till, men mitt svar är att jag skulle fan inte göra det. Varför i helvete ska jag hjälpa någon med inställningen "sköt dig själv och skit i andra", att jag är arbetslös med flit och allmänt lat och oduglig. Det är ju precis det samhällsklimatet de vill ha? Då får de fan ta vad de förtjänar.

Dra åt helvete, det här landet ruttnar inifrån.


4 kommentarer:

Unknown sa...

Det är inte bara det här landet.. hela världen är en varpöl om man tänker efter. Och var är det egentligen bättre?

Laxs sa...

nä jag vet inte var det är bättre.. kanske på kuba ;) eller nåt.

Laxs sa...

dock kan man göra en enkel jämförelse: står man med en karta i london och ser förvirrad ut kommer direkt nån och frågar om man behöver hjälp med vägen... står man med en karta i stockholm och ser förvirrad ut blir man väl nersparkad av några brats..

Unknown sa...

Svenskar är stela och inåtvända det är nog därför. Storbrittanien har dock slopat personlig integritet helt.. inte bra..